Tiedättehän, simskuvakansioissa ne thumbnail-kuvatiedostot? Olen aina pitänyt niitä turhina JNEJNEJNE. Nyt sitten ajattelin keventää kansiotani poistamalla _KAIKKI_ thumbnail-tiedostot. Joo, hyvin meni, mutta kun avasin pelin, jotta voisin printscreenillä tarkistaa oikean kuvajärjestyksen, niin kaikki ne kuvat simssissä oli poissa. Noh, nyt sitten itse järjestelen kuvani D: !

Miten voin olla niin tyhmä?:D

Ihansama, saattaa nyt tulla hieman sekava osa, jossa huimat 109 kuvaa. 

Menen nyt järjestelemään kuvat, katsotaan, jaksanko tämän päivän puolella enää edes laittaa niitä vuodatukseen, noh, osa TOIVOTTAVASTI ilmestyy joko tänään, yöllä, tai huomenna, tai sitten joskus.

voisinpa idioottina valvoa koko yön ja tehdä osan, sillä olen niin innoissani. Äh, ihanaa kun kerrankin on innostus, niin olisi vaikeat mahdollisuudet:D

^ymmärtäkää tuo lause:D

Mutta siis, nytkun tänään pelailin, niin kyllä se levy toimi ja näin, mutta pelaaminen oli yllättävän vaikeaa.

Kaksi lasta, kaksi aikuista, kaksi kissaa, kaikilla omat tarpeensa, talo muuttuu koko ajan sotkuisemmaksi.

Aiemmin en ole ollut tällaisessa tilassa, kiitos laiskuuteni:D

Mutta nyt koin senkin, kuinka kahdella aikuisella olisi paljon tekemistä, mutta sama työ, samaan aikaan ja lapset huonossa kunnossa ja kissat sotkemassa. Vau, olinpas viisas saadessani idean, että hei! Vaikeutetaanpa peliä hankkimalla kaksi kissaa... Joista toinen on sitä paitsi raskaana. Oh no, mutta kyllä tästä selvitään!

Kohta simssissä on kevät:3 !!!

Muuten, lupailinkos lyhyttä vitososaa. Joo, kuten aiemmin kerroin, niin hupsista, tuli pikkuisen enemmän...

109 kuvaa, varmaan ennätys.

No huh, menen nyt järjestelemään niitä kuvia.

Eikun en vielä, tämä on vielä kerrottava.

Iskä oli luvannut luokanvalvojalleni, että minun on mentävä huomenna kouluun. Vaikka minulla oli tänään kuumetta ja vaikka ei nyt enää olisikaan, niin kuumeeton päivä?! Äh, nojoo, entiedä, miten nyt pitäisi sitten tehdä, sairastutaanpa sitten uudestaan... 

Noniin, nyt. Heihei♥