Öööööööööööötota kello on minuuttia vaille yks ja mulla on tänää seitsämältä herätys ja kaheksalta kouluun ja yhekstältä (kö?) kaks ruotsin sanakoetta, enkä kumpaankaa ole _ollenkaan_ lukenut, en siis yhtään ja ylihuomenna iso koe ja minä haluaisin _NYT_ tehdä sen osan. -.- So wrong time, I know...

muttamutta ei voi mitään. En voi tehdä. Ja ensviikonloppunakaan en voi. Eli tänä viikonloppuna. );

Baaaaaaaad thing...

Ai niin! Arvatkaa mitä, saan kai jouluna (tai aiemmin) oman läppärin, jolloin aloitan alusta. Puhtaalta pöydältä. Asennan siihen simssin, uudet ladatut ja kaikki. Se meinaa Goodbye Jaantilat. Ehkä. En poista simssiä tästä koneelta, sillä tässä on Matkoilla ja kaikki legendaariset perheet, mutta en niin usein tällä pelaa.

Muutenkin grafiikka muuttuu varmaan näin nätisti sanottuna paskaksi, koska tähän koneelle on nyt ladattu kaikkea ylimääräistä ja tää on vanha ja blablabla, niin en vielä ainakaan uskalla avata peliä katsoakseni.. D: !

Muttamutta, aion silti tehdä 3. osan ja jatkaa legacyä niin pitkälle, kuin mahdollista ja kiinnostusta ja innostusta ja niin kauan, kuin grafiikka säilyy puhtaana.

Vihaan huonoa grafiikkaa ja tulen vihaiseksi pelatessani sellaisella ja silloin tulee tositositosi huonoa jälkeä. Toisaalta, isäni jo lupaili ostavansa tähän koneelle lisämuistia ja uuden näytönohjaimen. 

So it's not over yet !

Älkää pelätkö ja itkekö (Tai innoitko ja naurako...) VIELÄ, sillä jatkan yhä ~

Hhehehehee, tulen hulluksi, 2 viikon ajan olen ollut hulluna uudelleen aloittamisesta, poistaisin simssin ja aloittaisin alusta, mutta kun tällä koneella voisin mutten halua. Odotan siis INNOKKAASTI uutta läppäriä, jotta saan hyvän grafiikan takaisin ja nyt kehittyneillä taidoillani tehdä parempaa jälkeä ~ ! :):):) 

Olen niin innoissani ! Huhah ;)

Nyt varmaan vois mennä lukemaan kokeeseen ja nukkumaan. Pitää juoda tosi monta kupillista kahvia aamulla ._:

Yeaaaaaah, no bye ! :)